Wie bij Thermogen werkt, draagt direct bij aan de energietransitie. Onze bronoplossingen zorgen ervoor dat de meest renderende warmtepompen beter toepasbaar worden. Onze klanten kunnen direct een fossiele bron inruilen voor een duurzame bron zonder tussenoplossingen.

Thermogen is een snelgroeiende organisatie en dit betekent voor jou dat je veel ruimte en verantwoording krijgt, maar soms nog een beetje het wiel moet uitvinden.

Startups zijn vooral leuk. Jaren later denk je terug aan hoe het allemaal was begonnen.

Er is voldoende te doen waardoor er binnen de vaste taken ook voldoende ruimte is tot doorgroeien en doorontwikkelen.
Hard werken wordt in een startup gezien en beloond, maar er is ook vaak ruimte voor lager tempo als de boog niet gespannen staat.

Thermogen is altijd op zoek naar knappe koppen
Wij vinden hoe je bent belangrijker dan wat je gedaan hebt. Iemand die leergierig is en praktijkgericht kunnen wij prima ondersteunen en in een functie helpen groeien.
Uiteraard vragen wij wel een affiniteit met duurzame energie. Bij Thermogen werk je voor een maatschappelijk verantwoordelijke werkgever. Wij investeren in een duurzame toekomst.

Vacatures

Technische support medewerker

Technische accountmanager

Product Owner

Bovenstaand tref je onze huidige vacatures.

Zie je geen raakvlak met de functies maar heb je een technische achtergrond en wil je graag meedragen aan het succes van Thermogen? Stuur ons dan jouw CV en vooral motivatie en wellicht kunnen wij elkaar alsnog versterken.