Onze aanpak

Welkom bij ThermoGen, waar we niet alleen slimme, efficiënte en duurzame verwarmingssystemen creëren, maar ook een naadloze en zorgeloze ervaring bieden. Hier is hoe we jouw reis naar comfortabele en duurzame verwarming aanpakken.

“Ik mag mensen blij maken met innovatieve producten en vind het geweldig om mijn kennis hiervoor kan inzetten.”

Robert Ekas
Meer info

Stap 1: Intakegesprek

Na ontvangst van je contactgegevens zal een ThermoGen medewerker een persoonlijke intake met je plannen. Tijdens dit gesprek beoordelen we of het ThermoGen systeem geschikt is voor jouw specifieke situatie en/of wat er nodig is om deze geschikt te maken.

Stap 2: Warmte-Verlies-Berekening

Indien je besluit verder te gaan, vragen wij jou een Warmte-Verlies-Berekening te laten maken. Deze berekening brengt nauwkeurig de benodigde warmtebehoefte van de woning in kaart, zodat we precies weten hoeveel energie er nodig is om comfort te kunnen garanderen. Met deze essentiële gegevens gaan we over naar de volgende stappen.

Stap 3: Gecertificeerde Installateur en Offerte

In deze stap gaan we samen een geschikte, gecertificeerde installateur selecteren. Als je al een eigen vertrouwde installateur heeft dan kijken of deze het project kan aanpakken, maar anders zoeken we iemand uit ons netwerk. Deze professional zal een gedetailleerde offerte op maat opstellen, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en de resultaten van de Warmte-Verlies-Berekening.

Stap 4: Installatie

Na jouw goedkeuring van de offerte gaat de installateur aan de slag. ThermoGen blijft betrokken en kijkt mee tijdens de installatie om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Stap 5: Genieten van comfort

Na een zorgvuldige installatie is het tijd om te genieten van het ongekende comfort dat het ThermoGen systeem biedt. De woning is nu voorzien van een duurzaam en efficiënt verwarmingssysteem dat niet alleen comfortabel is, maar ook geluidsloos en geschikt voor alle seizoenen.

Wij helpen jou met het behalen van je duurzame doelen.

Want wij weten als geen ander dat iedere situatie anders is. Vertel ons meer over de jouwe.

Meer weten?
Interesse in het ThermoGen systeem? Of wil je weten of je woning geschikt is? Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.


Blijf op de hoogte van onze duurzame revolutie