Passie voor magisch comfort

Ons team is gedreven om elk huis magisch en comfortabel te maken.

Ons verhaal

We zijn gestart met ThermoGen vanuit onze visie om een ​​wereld te creëren waarin mensen comfortabel en zorgeloos kunnen leven, met verwarmingssystemen die slim en efficiënt zijn en worden aangedreven door hernieuwbare energie.

We zochten naar een oplossing om, samen met een warmtepomp, gebouwen te verwarmen zonder gebruik van gas en minimale elektriciteit. Met de toepassing van de slimme natuurkundige warmtewisselingtruc ontwikkelden we een duurzame en zeer efficiënte warmtebron. De afgelopen tijd hebben we dit systeem geperfectioneerd en we blijven het verder uitbouwen met bijvoorbeeld slimme technologieën om nog optimaler gebruik te maken van energie.

Wat ons kenmerkt? We zijn een gedreven, gepassioneerd team dat constant experimenteert om het ThermoGen systeem verder te verbeteren. We krijgen enorm veel energie van onze klanten en het met hen samen toewerken naar de meest comfortabele woonomgeving.

Bij ThermoGen houden we niet alleen vast aan dromen; we realiseren ze door voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten en diensten.

"We zijn op een missie om een ​​revolutie teweeg te brengen in de verwarmingswereld; door innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen te bieden die magie in elk huis brengen."

Jeroen Wijnen, CEO ThermoGen
Contact Jeroen

Maak kennis met ons team

Jeroen Wijnen

CEO

Erik de Bruijn

CTO & Engineer

Edwin Smarius

Operations & installatie

Mark Lammers

Engineer (hardware)

Maxim Sprey

Engineer (software en modelling)

Wij helpen jou met het behalen van je duurzame doelen.

Want wij weten als geen ander dat iedere situatie anders is. Vertel ons meer over de jouwe.

Meer weten?
Interesse in het ThermoGen systeem? Of wil je weten of je woning geschikt is? Vul onderstaande gegevens in en we nemen snel contact met je op.


Blijf op de hoogte van onze duurzame revolutie