EEN NIEUWE STANDAARD

Historie
Tussen 2015 en 2017 begon het allemaal met een innovatief opslagsysteem dat het mogelijk maakte om samen met een warmtepomp de warmtebehoefte van een gebouw te verzorgen zonder gas. Door het toepassen van de slimme natuurkundige truc warmtewisseling bedachten de oprichters een duurzame, efficiëntere bron voor het voorzien in de warmtebehoefte.

Van familiebedrijf uit de achterhoek naar nieuwe standaard voor bronoplossingen.

Perfectioneren
Dat het concept werkte was al vroeg duidelijk. Echter stonden wij erop dat de oplossing beter moest zijn dan wat er elders te verkrijgen was op het gebied van energiebesparing en toepasbaarheid.

Nieuwe merknaam

Sinds 2021 werken wij hard om de bronoplossing in warmtepompsystemen te integreren en verheugen wij ons erop te melden dat wij klaar zijn voor het grote publiek onder een nieuwe, beter dekkende merknaam: Thermogen. De naam is afgeleid uit het Engelse thermal generation, oftewel warmtewinning. Dit geeft onze firma direct een fijne internationale uitstraling.

Waarom de nieuwe standaard?
De Thermogen bronoplossing is een slimme combinatie van opslag en het onttrekken van warmte uit de buitenlucht. Thermogen maakt de meest energiezuinige warmtepomp toepasbaar in bestaande bouw, hierdoor is de energiebesparing hoger dan bij andere warmtepompsystemen die als alternatief voor een grondboring gebruikt worden.

De Thermogen bronoplossing is ook geschikt voor nieuwbouwprojecten. Met een duidelijke rendement en energiebesparing uitzetting voor bijvoorbeeld BENG, energieneutraal of zelfs energiepositieve constructies. Wanneer onze thermische panelen onder uw zonnepanelen geplaatst worden, dan heeft u direct een PVT oplossing.

Volle kracht vooruit
Het team van Thermogen staat voor u klaar. Wij investeren veel in het perfectioneren van onze producten en het aantrekken van de juiste mensen waardoor de toekomst gewaarborgd wordt en we klaar zijn om flink te groeien.

Wilt u bijdragen aan het Thermogen succes? Neem dan contact op om te zien hoe we elkaar kunnen versterken.

Onze vacatures (Collega worden?)
Partner worden (Installateur)
Partner worden (Groothandel)

Op alle leveringen van Thermogen B.V. zijn de Algemene voorwaarden van toepassing


Contact

Thermogen B.V.
KVK 65915070
06 38 521 836
info@thermogen.nl

Leveradres goederen
Aloys Roemaat B.V.
Tav. Thermogen B.V.
Albert Schweitzerstraat 19
7131 PG  Lichtenvoorde

Adres
Rotsvlinderhof 10
4904 XM  OOSTERHOUT

Media relaties
Wij vertellen graag over onze oplossing in uw programma
Media@thermogen.nl